Za medije u budžetu Vranja  15 miliona dinara

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za medije u budžetu Vranja 15 miliona dinara

VRANJE

U 2017. godini kroz projektno finansiranje mediji će iz bužeta Grada Vranja dobiti 15 miliona dinara. To je za tri miliona manje nego u ovoj godini.

Kako je za JUGpress izjavio član Gradskog veća zadužen za budžet i finansije, Ivan Stanković bilo je planirano da se medijima koji budu konkurisali sa projektima ukupno odobri 12 miliona. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se razmišljalo o cifri od 18 miliona. Na kraju je odlučeno da suma predviđena za medije bude 15 miliona dinara.

Kada će konkurs biti raspisan, još uvek se ne zna, ali se može pretpostaviti da to bude u prvom tromesečju 2017. godine, kao što je to bilo i ranije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.