Vranjski naprednjaci pružili podršku Bosketu

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski naprednjaci pružili podršku Bosketu

VRANJE – Povereništvo Srpske napredne stranke u Vranju u saopštenju za javnost osudilo je “orkestriranu medijsku kampanju” koja se poslednjih dana void protiv državnog sekretara Ministarstva privrede i potpredsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke gospodina Dragana Stevanovića Bosketa.

“Čak i političkim laicima je jasno iz koje političke kuhinje je skuvan ovaj medijsko – politički bućkuriš lažnih optužbi i insinuacija protiv čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji čini sve kako bi ekonomski pomogao jug Srbije. Kampanja očigledno ima za cilј političku diskreditaciju državnog sekretara, a pre svega skretanje pažnje javnosti sa istražnih radnji tužilaštva koje se ovih dana bavi brojnim mahinacijama u Surdulici”, tvrde vranjski naprednjaci.

“Čovek koji je za privredu Pčinjskog okruga uradio više za pola godine nego neki predsednici opština za ceo mandat očigledno je trn u oku tajkunima koji misle da i danas politika i kriminal idu zajedno i da im je partijska knjižica najbolјa zaštita. Jedino u čemu su bili uspešni, ti predsednici opština, jeste kupovina glasova pred izbore, nadajući se da će tako vladati 100 godina. Kupujući glasove i socijalni mir nisu vodili računa o tome ko će vraćati dugove stvorene njihovom rasipničkom politikom i nisu verovali da će doći vreme kada će se polagati računi. Danas, verovatno u panici zbog gubitka beneficija, umesto da vrate ono što su godinama uzimali od građana na različite načine, naručuju novinske tekstove i daju sebi za pravo da glume žrtvu”, navodi se u saopštenju.

Na kraju kažu da povereništvo SNS u Vranju pruža punu podršku svemu što radi Vlada na čelu sa premijerom i njegovim najbližim saradnicima gde svakako spada i Dragan Stevanović, a političkim licemerima, koji su deo vlasti a istovremeno kritikuju rad Vlade, poručujemo da ih naručeni novinski tekstovi neće spasiti političke, ali pre svega krivične odgovornosti i dodaje da Dragan Stevanović uživa punu podršku vranjskih naprednjaka, ali što je još važnije potpuno poverenje premijera Aleksandra Vučića u svojoj političkoj misiji i svom političkom radu.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.