Izvor: JUGpress.com, 02.Jun.2020, 17:48

Vranjski naprednjaci počeli predizbornu kampanju

VRANJE

Vladajuća stranka nastavila je predizbornu kampanju za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore u Srbiji, koji su zakazani za 21. jun.

Delegacija Srpske napredne stranke u Vranju je u ponedeljak obišla lokacije u Mesnoj zajednici „Kuso Blato“ u kojoj su od 2016. godine, kada su došli na vlast u ovom gradu, radili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na uređenju infrastrukture.

Nosilac odborničke liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu” dr Slobodan Milenković, govorio je šta je u proteklom periodu urađeno u ovoj mesnoj zajednici.

„Najznačajniji je završetak Hirurškog bloka, rehabilitacija Dunavske i ulice J. Jankovića Lunge, kao i rekonstrukcija Muzej kuće Bore Stankovića“.

Podsetio je i da je u naselju „Češalj“ zamenjena javna rasveta, proširen toplovod u ovom delu grada i izgrađen lift u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite.

„Najznačajniji projekat koji se trenutno radi je rekonstrukcija ulice Bore Stankovića, koju rešavamo uz mnogo problema i nadam se da ćemo je završiti do kraja građevinske sezone. Želimo lepšu budućnost za naš grad, dobrobit za sve naše građane, a posebno za našu decu. Planiramo da, nastavimo proceduru u vezi tenderske dokumentacije za rekonstrukciju starog dela Bolnice. Vrednost investicije je 14 miliona evra i to je jedan od prioritetnih projekata Vlade Republike Srbije. Planiramo izgradnju novog stadiona po UEFA standardima, sa 8.000 sedišta, kao i rekonstrukciju parka u Sportsko-rekreativnom centru. Uveliko se radi ritejl  park, a uspeli smo da ovu lokaciju prodamo četiri puta više od početne cene”, izjavio je Milenković.

I kandidat za narodnog poslanika Slaviša Bulatović smatra da je novi Hirurški blok najvažniji projekat realizovan u prethodne četiri godine.

“Realizacijom infrastrukturnih projekata SNS je pokazala da je na vlast došla da bi se bavila problemima i da u kampanju ide sa ozbiljnim rezultatima. Koristimo priliku i da razgovaramo sa građanima i čujemo koji su to problemi koji ih najviše muče. Mogu da im obećam da ćemo se tim problemima nakon izbora ozbiljno baviti“, rekao je Bulatović.

Nakon naselja Kuso Blato, vranjski naprednjaci su obišli i  sela Beli Breg, Milivojce i Katun, gde su razgovarali sa meštanima, kako bi se upoznali sa problemima koji ih muče.

Žiteljima ovih mesta su obećali da će u selima moravskog sliva u narednom periodu ulagati u vodovodnu mrežu, za šta se priprema projektna dokumentacija.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.