Izvor: JUGpress.com, 27.Okt.2021, 18:24

Vranjski naprednjaci obeležili slavu stranke Sveta Petka

VRANJE

Nakon svete liturgije u Sabornom hramu Svete Trojice, obavljeno je sečenje slavskog kolača u prisustvu funkcionera Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

Ovogodišnji kum slave Božidar Ilić član GrO SNS u Vranju čestitao je svim građanima krsnu slavu Sveta Petku i poželeo da je proslave u zdravlju.

On je predao kolač novom kumu narodnom poslaniku Milanu Iliću, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << čestitajući slavu rekao da se nada da će naredne godine slavu proslaviti onako kako dolikuje, bez pandemije korona virusa.

Svima onima koji slave Svetu petku čestitku je uputio i potpredsednik stranke Slobodan Milenković.

Srpska napredna stranka već 13 godina slavi ovu slavu i od 2012. godine je preuzela odgovornost za rukovođenje ovom zemljom. Iz jednog beznađa došli smo do toga da nakon 13 godina možemo reći da je uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića, Srbija priznata, cenjena, uvažena zemlja, ne samo na Balkanu već i u svetu. Naš dalji put je da razvijamo Vranje, da razvijamo Srbiju i nadam se da ćemo u tome  itekako uspeti.  Pre svega moramo da se suočimo sa  pandemijom koronavirusa i da iz nje izađemo što bezbolnije. Nadam se da ćemo naredne godine moći da proslavimo slavu onako kako to i dolikuje i kako smo to činili pre pandemije, a zahvaljujući pre svega mudrošću predsednika Vučića očekujem da ćemo bržim i značajnijim koracima krenuti napred u razvoj naše zemlje“, rekao je Milenković.

U posebnoj čestitki koju je poslao medijima predsednik vranjskih naprednjaka i narodni posolanik Slaviša Bulatović je poželeo svim građanima koji slave Sveta Petku da ovaj dan proslave u dobrom zdravlju, miru i toleranciji, okruženi ljudima koje poštuju i vole, posebno negujući tradicionalne vrednosti.

„Uveren sam da su međusobno uvažavanje i razumevanje, ljubav i solidarnost kojima nas uči naša vera, najveća snaga i motivacija da prevaziđemo sve prepreke i nedaće za bolje sutra svih građana.

Svim članovima i simpatizerima najveće stranke u Srbiji čestitam slavu i želim puno uspeha u budućem radu“, poručuje Bulatović.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.