Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2021, 12:16

Vranjski SNS odgovara na saopštenje Stranke slobode i pravde

VRANJE

Kada vlast iskoristite za lično bogaćenje i pljačkanje sopstvenog naroda i države, možda je i logično da opozicione dane provodite kao politički klovnovi kojima su kokoške popile mozak, saopštio je vranjski odbor SNS.

“Tužni ostaci Đilasovog režima poslednjih nedelja pokušavaju da smećem od svojih saopštenja zatrpaju Vranjsku Banju. I pošto više ne mogu da kradu, jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << što mogu da rade jeste da lažu. Bukvalno se utrkuju ko će više laži izgovoriti po jednoj šupljoj glavi lidera propale opozicije.

Toliko ste bolesni u svojim lažima da pokušavate da lažete i sami sebe. Jer vrlo dobro znate da je prodaja hotela “Želturist” urađena u svemu prema zakonu, kao i da nikakvih zloupotreba nije bilo. Ali problem je u tome što vama istina ne odgovara.

Međutim, i više je nego jasno da ste za svoje laži izabrali i pogrešno vreme i pogrešno mesto. Zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću, Vranjska Banja se posle 50 godina budi i raste, a njeni građani veruju u bolju budućnost.

Gospodo lažovi, razvoj Vranjske Banje nikada nećete zaustaviti. Srbiju nikada nećete vratiti u žabokrečinu kriminala i korupcije.

I možda je Vranjska Banja primer koji najbolje pokazuje razliku između nas i vas. Ali mi smo odavno prestali da se poredimo sa štetočinama kao što ste vi, već radimo za narod i našu Srbiju”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.