Vranjski “Dinamo” počeo pripreme na Vlasini

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski “Dinamo” počeo pripreme na Vlasini

Novi prvoligaši počeli su sa letnjim priprema na Vlasini za Prvenstvo koje počinje 15. avgusta gde  će Vranjance u 1. kolu dočekati kruševački “Napredak”.

Nakon Vlasine, planirano je da se završni deo priprema obavi na Kopaoniku u Brzeću pod “budnim okom” novog  šefa stručnog štaba Saše Štrbca koji je na tom mestu zamenio Vladimira Pantelića.

Kako je najavljeno iz Uprave kluba, Štrbac će formirati i svoj stručni štab koga će činiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kondicioni trener Branko Džunić, koji je došao sa Štrbcem i koji je radio u Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu i po mnogim domaćim klubovima.

Pomoćnik će mu biti jedan od dvojice trenera, dosadašnji pomoćnik Aleksandar Antić ili Nenad Jakšić sa kojim je Štrbac igrao u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a svi igrači ravnopravno konkurišu za sastav tima.

Podsećamo da su fudbaleri vranjskog “Dinama” još u 27. kolu Srpske lige Istok obezbedili prvu poziciju i plasman u Prvu ligu Srbije, nakon pobede nad niškim Car Konstantinom rezultatom 3:2 u Vranju gde je priređeno i veliko slavlje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.