Vranje vicešampion lokalnog razvoja

Izvor: juGmedia, 03.Jul.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje vicešampion lokalnog razvoja

Grad Vranje je poneo titulu vicešampiona lokalnog razvoja na konkursu „Šampioni lokalnog razvoja 2018/19“, koji su organizovali Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj i Radio televizija Srbije.

Gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću uručeno je priznanje na svečanosti organizovanoj u Beogradu, kojoj su prisustvovali ministri Zorana Mihajlović i Branko Ružić.

Na konkursu su učestvovale >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 33 lokalne samouprave sa 42 prijave, a Vranje je dobilo ovo prestižno priznanje za najbolju praksu u privlačenju investicija.

Svečanosti su prisustvovali i Nebojša Zupančić, gradski većnik u oblasti privrede, ekonomije i preduzetništva i Boban Stanković, koordinator Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Pokrovitelj ovog projekta je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u partnerstvu sa Razvojnom agencijom Srbije.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NALED: Niš jedan od šampiona lokalnog razvoja

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2018

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u kome je svojevremeno predsednica Upravnog odbora bila aktuelna premijerka Ana Brnabić, nagradila je Grad Niš za najbolju praksu u privlačenju investitora. Priznanje za “šampiona lokalnog razvoja” primio je gradski većnik Mihajlo Zdravković,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.