Vranje dobija obilaznicu za četiri meseca

Izvor: juGmedia, 19.Okt.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje dobija obilaznicu za četiri meseca

Realizacija kapitalne investicije vredne 96 miliona dinara započeta je izgradnjom dela obilaznice u Industrijskoj zoni Bunuševac u Vranju.

,, Zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva privrede stvaramo uslove za kompletno infrastrukturno uređenje. Najvažniji cilj je da ćemo stvoriti atraktivan privredni ambijent za privlačenje novih investitora, i to će biti snažan podsticaj, ne samo za Vranje, već i ostale opštine Pčinjskog okruga“, rekao je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Slobodan Milenkoivić i dodao da će time biti izmešteno kretanje teških  vozila iz grada.

Istovremeno sa obilaznicom, gradi se i novi kolektor, kojim će se zaokružiti ova kapitalna investicija, a rok za završetak prve faze radova u  dužini od 2,6 km Proleterskih brigada do Kosovske ulice  je 120 dana.

Prema rečima gradonačelnika zainteresovanost investitora za Slobodnu Zonu je velika i izgradnjom ove obilaznice Bunuševac ce postati još atraktivniji za nova ulaganja.

Nosilac posla je PZP Trace Vranje, a projekat se realizuje u okviru Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2017. godinu.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počela izgradnja obilaznice u industrijskoj zoni Vranja

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2017

Realizacija kapitalne investicije, izgradnja dela obilaznice u Industrijskoj zoni Bunuševac u Vranju, je počela i biće okončana za 120 dana...,,Zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva privrede stvaramo uslove za kompletno infrastrukturno uređenje. Najvažniji cilj je da ćemo stvoriti atraktivan...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.