Vranje: Pacijentkinja umrla pred očima pijanog lekara

Izvor: B92, 28.Apr.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Pacijentkinja umrla pred očima pijanog lekara

U Hitnoj pomoći Zdravstvenog centra u Vranju, u noći između petka i subote, dogodio se težak incident sa smrtnim posledicama, piše portal InfoVranjske.

Kako se navodi, pacijentkinja kojoj je bila potrebna intervencija, umrla je u svojoj kući, u prisustvu lekara Hitne pomoći, koji je bio pod vidljivim dejstvom alkohola.

“Izvor u vranjskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Policijskoj upravi kaže da je potom porodica nesrećne žene nasrnula na pijanog doktora i da su se potom događale i neke tragikomične radnje. Portal InfoVranjske iz nekoliko izvora je došao do više tačnih, ali nepotvrđenih podataka o ovom incident. Naš izvor iz Zdravstvenog centra nam je potvrdio da se porodica preminule pacijentkinje obratila se Hitnoj pomoći nešto posle 24 sata u petak na subotu”, navodi vranjski portal.

Kako se navodi, “izvesno je da je pacijentkinja preminula u prisustvu pijanog lekara, koji je, tvrde svedoci, jedva stojao na nogama”.

“Drugi izvor dodaje da je potom došlo do verbalnog, pa čak i fizičkog sukoba članova porodice preminule i samog lekara, pa je ekipa Hitne pomoći bila prinuđena bukvalno da beži sa lica mesta. Treći izvor kaže da je potom u gradu nastala jurnjava za pijanim doktorom, koji je, da bi sačuvao svoju glavu, zaštitu i pomoć zatražio od policije. Utvrđeno je i zapisnički konstatovano da je dr N. S. na posao došao u pijanom stanju i da je imao 1,22 promila alkohola u krvi”, dodaje lokalni portal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pacijentkinja preminula pred očima pijanog lekara u Vranju?

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2018

Težak incident sa smrtnom posledicom desio se u noći između petka i subote u Vranju, piše portal InfoVranjske...Kako se navodi, pacijentkinja kojoj je bila potrebna intervencija, umrla je u svojoj kući, u prisustvu lekara Hitne pomoći, koji je bio pod vidljivim dejstvom alkohola..."Izvor u vranjskoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.