Vranje: Časovi da budu skraćeni!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Časovi da budu skraćeni!

Nakon današnje sednice Štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavao gradonačelnik i komandant dr Slobodan Milenković, doneta je odluka da nastava u osnovnim i srednjim školama u gradu počne sutra, ali sa preporukom da časovi budu skraćeni do kraja nedelje.

Direktori škola su dobili naloge da obrazovne ustanove sa grejanjem počnu od danas i da bude pojačano tokom noći.

Što se tiče isturenih odeljenja u brdsko-planisnkim predelima, direktori treba da izvrše procenu da li postoje uslovi za izvođenje nastave i donesu odluku o odlaganju ili početku rada.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Skraćeni časovi

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

ŠKOLE ipak počinju u SREDU

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jan.2017

Štab za vanredne situacije na čelu s gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, na sastanku održanom u utorak kasno popodne doneo je odluku da nastava u osnovnim i srednjim školama u gradu počne u sredu. Istovremeno, Štab je doneo i preporuku da časovi u školama budu skraćeni do kraja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.