Veliko humanitarno veče u Vranju za pomoć Miljani

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko humanitarno veče u Vranju za pomoć Miljani

Vranjski umetnici i kreativci okupili su se i ponudili svoja dela i proizvode na humanitarnoj aukcijskoj prodaji koja će se održati u sredu, 26. aprila od 20 sati u Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju

Sav prihod od prodaje namenjen je za lečenje mlade Miljane Ristić koja je, par meseci nakon porođaja, obolela od akutne mijeloblastne leukemije, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << njeno lečenje potrebno je 150.000 evra.

Orgnizator humanitarne večeri je Udruženje "Roditeljstvo plus“, dok su Narodni univerzitet i  Narodni muzej tehnički pomogli organizaciju ovog velikog događaja.

Gordana Dimitrijević, direktorka Narodnog univerziteta pojašnjava za Južne vesti da je udruženje iniciralo akciju, a da su se umetnici odazvali u velikom broju.

Na aukciji će se naći dela preko 25 slikara od kojih su 15 akademski. Ljubitelji pisane reči moći će da se opredele za neke od tridesetak naslova. Zanimljivo je da su nam se javili i kreativni ljudi koji izrađuju nakit, tašnice, ukrasne kutije, pa će i toga biti na aukciji - kaže Gordana Dimitrijević.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže akciji i daju u okviru svojih mogućnosti doprinos ovoj velikoj humanoj aukciji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SVI ZA MILJANU: I umetnici u akciji

Izvor: OkRadio.rs, 26.Apr.2017, 09:40

Narodni univerzitet u Vranju i udruženje „Roditeljstvo plus“ u sredu u 20 časova u Galeriji Narodnog univerziteta organizuju humanitarnu aukciju slika vranjskih umetnika za pomoć Miljani Ristić Stanković, oboleloj od leukemije. Na aukciji će kupcima biti ponuđeno 35 umetničkih dela vranjskih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.