VRANJSKI SPS: Dajmo podršku mudrom Dačiću i Vučiću

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJSKI SPS: Dajmo podršku mudrom Dačiću i Vučiću

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju poziva sve svoje članove, pristalice i simpatizere da se u što većem broju okupe u četvrtak 02. marta i daju podršku zajedničkom kandidatu za Predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću, a u sklopu prvog izbornog mitinga koji se tog dana održava u Vranju.

Kao nebrojano puta do sada, da u što većem broju i zajedničkim snagama damo podršku mudroj i državničkoj politici našeg Predsednika , prvog potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vlade RS i Ministra spoljnih poslova, da istraje u borbi za očuvanje državnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije“, navodi se u saopštenju socijalnista.

Socijalisti će se sakupljati u 16 časova na prostoru dečjeg igrališta Sportskog centra Vranje, preko puta srednje medicinske škole „Izabel Emsli Haton“, kako bi svi skupa otišli u Sportsku halu kome će prisustvovati i predsednika SPS-a Ivica Dačić, sa rukovodstvom partije.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vranjski socijalisti pozvali članove i simpatizere na miting podrške Vučiću

Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2017

VRANJE..Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju  poziva sve svoje članove, pristalice i simpatizere, da se u što većem broju okupe u četvrtak 02. marta 2017.godine u 16,00 časova, na prostoru dečjeg igrališta Sportskog centra Vranje, preko puta srednje medicinske škole „Izabel...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.