Užas u školi u Vranju: Metak dečaku razneo prst!

Izvor: Mondo, 26.Apr.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u školi u Vranju: Metak dečaku razneo prst!

U Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Vranju rano jutros teško je povređen 11-godišnji učenik koga je povredio metak s kojim se igrao!?

Foto: Petar Stojanović, MONDO Ilustracija

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, dečak se, navodno, pre početka časa igrao metkom, koji je u jednom trenutku udario u metalni deo klupe.

Metak mu je eksplodirao u ruci.

Dečak ima teške povrede i amputiran mu je kažiprst. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Dečaku kod Loznice petarda raznela šaku

On je ispričao nastavnicima da je sam doneo metak u školu i lupao je njime u klupu zbog čega je eksplodirao.

"Blic" prenosi da se sumnja da je metak udario o metalni deo stola usled čega je opalio.

Nastavnik geografije i koordinator tima za bezbednost u školi "Branko Radičević" Ninoslav Jordanov kaže je eksplodirao "ćorak", lažni metak, te da je nakon nesreće otrčao do auta, uzeo prvu pomoć, gazu i umotao ruku dečaku kako bi zaustavio krvarenje.

Jordanov smatra da se radi o nesrećnom slučaju, a dečak mu je, navodi, rekao da je metak kupio negde kako bi se igrao, a da je do eksplozije došlo kada je njime udario u šraf na klupi.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.