Uskoro rekonstrukcija Radničke ulice u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro rekonstrukcija Radničke ulice u Vranju

Radnička ulica u Vranju biće uskoro rekonstruisana, a biće rešen i problem odvoda vode koja se godinama unazad zadržava, potvrdio je za „Južne vesti“ gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

On je rekao da je juče održao sastanak sa nadležnima iz Direkcije i „Vodovoda“ kako bi se što pre počelo sa radovima.

Mi ne bi smo skidali kocku u tom delu ulice da nismo imali ozbiljnu nameru da taj deo uredimo.Više se ne postavlja pitanje da li će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rešeno, nego mora da bude rešeno – kategoričan je Antić.

On dodaje da se u ponedeljak sastao sa nadležnima i prvi put tek juče dobio informaciju da je deo problema uzrokovalo izlivanje mazuta.

Nije problem staviti kocku ili asfaltirati ulicu. Treba rešiti problem slivanja vode – kazao je Antić.

Direktor „Vodovoda“ Krsta Janjić potvrdio je da je stigla saglasnost Železnica Srbije, te da se sada čekaju dozvole kako bi radnici „Vodovoda“ mogli da počnu sa radovima.

Hitno će biti izrađen projekat i radovi će početi što pre – rekao je Antić.

Ipak, ni Antić ni Janjić nisu precizirali kada će tačno početi radovi.

Podsetimo, Radnička ulica koja vodi ka Železničkoj stanici i nekoliko vranjskih sela je u katastrofalnom stanju do te mere da su vozači primorani da voze trotoatrom kako bi izbegli rupe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.