Umesto kazne za parking pozdrav iz Vranja

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto kazne za parking "pozdrav iz Vranja"

Nadležni iz vranjskog "Parking servisa" olakšali muke gostu iz Rumunije oko plaćanja FOTOGRAFIJE koje svedoče o nesvakidašnjem gestu nadležnih iz vranjskog "Parking servisa" preplavile su društvene mreže. Vozač iz Rumunije parkirao je automobil u centru grada, ali nije uspeo da SMS porukom plati parkiranje, pa je na parčetu papira rukom napisao da se izvinjava i da će pokušati da reši problem sa romingom. Nadležni u "Parking servisu" su odlučili da pomognu čoveku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa su poslali poruku u njegovo ime i poželeli mu lep dan. U poruci se navodi da je karta plaćena i "puno pozdrava iz Vranja". Direktor "Parking servisa" Marjan Stanković kaže da su ga tog dana pozvali kontrolori i rekli da im je žao da čoveku pišu kaznu jer se nije snašao oko slanja poruke za plaćanje parkinga. - Došao sam i u dogovoru sa kontrolorima poslao poruku sa svog telefona, a umesto kazne na retrovizoru smo mu ostavili obaveštenje da je karta plaćena i "pozdrav iz Vranja" - priča Stanković. Posle 15 minuta pojavio se vozač iz Rumunije, koji nije mogao da sakrije oduševljenje gestom zaposlenih u "Parking servisu". I sam je napravio nekoliko fotografija i rekao da iz Vranja odlazi sa najlepšom uspomenom.PROČITAJTE JOŠ - PARKING U BEOGRADU: Cena zavisi od doba dana? Inače, ljudi koji nemaju kartice srpskih mobilnih operatera ne mogu da plate parkiranje SMS porukom, već moraju da kupe kartice na jednom od dva prodajna mesta. Direktor "Parking servisa" napominje da se radi na otvaranju novih prodajnih mesta, koja bi bila dostupna u svim delovima grada.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"BILO NAM JE ŽAO ČOVEKA" Rumun u Vranju nije uspeo da plati parking, a onda je usledilo nešto što će DOBRO UPAMTITI

Izvor: Blic, 03.Sep.2019

Nesvakidašnji gest nadležnih iz vranjskog "Parking servisa" koji su platili parking jednom turisti kako mu ne ne bi naplatili kaznu preplavile su društvene mreže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.