Uhapšen odbegli zatvorenik kod Vranja

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2011, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen odbegli zatvorenik kod Vranja

VRANJE - Vranjska policija uhapsila je u četvrtak uveče odbeglog zatvorenika iz Kazneno-popravnog doma u Nišu Zorana Kostića (42), koji je 27. jula u selu Sekirje nožem teško povredio dve žene - majku i ćerku, a potom zapalio dve kuće, dve štale i seno.

U Policijskoj upravi u Vranju rečeno je da je Kostić već iza rešetaka, a tokom prepodneva očekuje se saopštenje sa detaljima o skrivanju i hapšenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Njegovim hapšenjem meštani desetak sela poljaničkog kraja severno od Vranja napokon će predahnuti, jer su sve vreme od zločina živeli u strahu, zaključavajući se u svoje kuće, a neki i sa oružjem u ruci čuvali svoje živote.

Zoran Kostić, zatvoreniko Kazneno-popravnog doma (KPD) iz Niša, sredu, 27. jula, u selu Sekirje nedaleko od Vranja, nožem je naneo teške telesne povrede majki i ćerki, Miroslavki i Tijani Živković, a potom u selu zapalio dve kuće, dve štale i jedno seno.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.