Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Nov.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je pretio ženi da će je ubiti

S.A. iz Vranja, rođen 1993, uz krivičnu prijavu biće priveden zameniku tužioca BUJANOVAC, VRANJE, 16. novembar 2017. (foto ilustracija)- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 časova S. A. (1993) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
Sumnja se da je S. A. pretio supruzi da će je ubiti.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.
 

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjanac pretio ženi DA ĆE JE UBITI

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2017

Policija u Vranju je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, donela rešenje o zadržavanju do 48 časova S.A. (24) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je S.A. pretio supruzi da će je ubiti. Osumnjičeni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.