Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2020, 21:12

U tri kovid bolnice Zdravstvenog centra u Vranju leči se 91 pacijent

VRANJE

To su podaci od jutros, kada je na bolničko lečenje primljeno još pet osoba . Iz bolnice su otpuštene 42 osobe koje se sada nalaze u kućnoj izolaciji.

U toku jučerašnjeg dana objavljeno je da su tri pacijenta pozitivna na koronavirus, od 103 koliko je testirano u kovid laboratorijijama u Nišu i Beogradu.

U subotu u bolnicama u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bilo je hospitalizovano više od 130 pacijenata, da bi danas bio 91, saopšteno je na Gradskom sajtu.

Trenutno u vranjskim kovid bolnicama, koje su smeštene na Infektivnom odeljenju, u zgradi stare Hirurgije i na Odeljenju fizikalne medicine, je 65 slobodnih mesta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Smanjuje se broj pacijenata u vranjskim kovid bolnicama

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2020, 11:32

Tokom vikenda su sa bolničkog lečenja u Vranju otpuštene 42 osobe, pa je ukupan broj ljudi koji se leče u vranjskim kovid bolnicama 91, piše na zvaničnom sajtu Grada. ..Trenutan broj slobodnih mesta na Infektivnom odeljenju, Odeljenju fizikalne medicine i u zgradi stare Hirurgije je 65...Petoro...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.