Na Kopaoniku pada sneg, - sedam

Izvor: Kurir, 07.Jan.2013, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku pada sneg, - sedam

BEOGRAD - U Srbiji je jutros u sedam sati najhladnije bilo na Kopaoniku, gde je izmereno minus sedam stepeni, dok je najtoplije bilo u Kraljevu, Loznici i Požezi sa plus tri stepena.

Na Crnom vrhu bilo je minus pet, u Vranju minus dva, na Zlatiboru i u Sjenici minus jedan. U Beogradu, Somboru i Novom Sadu bilo je plus jedan, a u Negotinu, Dimitrovgradu i Valjevu plus dva stepena Celzijua.U većem delu Srbije božićno jutro je oblačno, negde sa slabim snegom, dok sneg umerene jačine pada na Kopaoniku, Kruševcu i u Kuršumliji, navedeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Vranje

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Srbiji hladno, negde sa snegom

Izvor: B92, 07.Jan.2013

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa snegom, na zapadu s kišom i susnežicom, i najvišom temperaturom od jedan do četiri stepena...Jutros je najhladnije bilo na Kopaoniku, gde je u 7 sati izmereno minus sedam stepeni, dok je najtoplije bilo u Kraljevu, Loznici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.