U Vranju vakcinisano skoro 45% stanovništva

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2021, 15:08

U Vranju vakcinisano skoro 45% stanovništva

Prema podacima sa sajta Grada Vranja, prvu dozu vakcine primilo je 17.817 osoba, dok je revakcinisano 13.526 stanovnika. Do sada su građani najviše interesovanja pokazali za Sinofarm vakcinu koju je primilo više od 23.500 Vranjanaca.

Ukupan broj vakcinisanih stanovnika je 31.343, što je 44,7% punoletenog stanovništva.

Prvu i drugu dozu Sinofarm vakcine primilo je 23.695 građana, Fajzer je primilo 3.037 ljudi, Sputnjik V 4.156, dok je prvom dozom Astra-Zeneke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do sada vakcinisano 455 građana - stoji na gradskom sajtu.

Najveći punkt za vakcinaciju u Vranju nalazi se u Sportskoj hali, a od pre nekoliko dana je u celoj Srbiji započeo proces imunizacije stanovništva bez prethodnog zakazivanja na sajtu e-Uprave.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Vakcinacija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.