Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2023, 22:13

U Vranju đacima prvacima po 7.000 dinara

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju odlučili su danas da će đacima prvacima iz gradskog budžeta biti isplaćena pomoć od po 7.000 dinara.

Usvojen je Predlog odluke o utvrđivanje visine novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja. Prema ovoj odluci, koju je obrazložila zamenica gradonačelnika Zorica Jović, roditeljima budućih prvaka na račune će biti uplaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sredstva u visini od 7.000 dinara i odluka će biti realizovana odmah nakon dostave spiskova učenika iz svih osnovnih škola sa teritorije grada.

Na današnjoj 150. sednici Gradskog veća između ostalog, razmatran je i prihvaćen Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem JU Turistička organizacija grada Vranja za 2022. godinu.

Članovi Gradskog veća prihvatili su i Tekst javnog poziva za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Vranja, kao i Nacrt dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2023. godinu, objavljeno je na sajtu grada Vranja.

Razmatran je i usvojen Tekst trilateralnog ugovora o korišćenju sredstava zajma namenjenih realizaciji programa ,,Integrisano upravljanje čvrstim otpadom “. Gradska većnica Danijele Milosavljević objasnila je da je reč o proširenju deponije Meteris.

,,Nakon dobijanja saglasnosti od strane Skupštine grada, ovaj ugovor će biti zaključen između Republike, JKP ,,Komrad” i Grada. Sredstva će biti korišćena u svrhu finansiranja investicionih mera i programa kojima se unapređuje sistem sakupljanja, separacije, tretmana i odlaganja komunalnog otpada na teritoriji grada“,rekla je ona. (kraj) DV/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.