U TOKU PRETRES U PREŠEVU: Pronađena droga u kući policajca

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TOKU PRETRES U PREŠEVU: Pronađena droga u kući policajca

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Vranju, policija je danas pretresla porodičnu kuću u Preševu Saše S, pripadnika MUP Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Vranju, policija je danas pretresla porodičnu kuću u Preševu Saše S, pripadnika MUP. Akcija je još u toku, a za sada je, kako nezvanično saznaju "Novosti", pronađeno 21 kilogram marihuane!Saša S. se, prema operativnim saznanjima MUP, dovodi u vezu sa Dejanom N. i Milošem M., koji navodno pripadaju kriminalnim krugovima u Vranju i povezani su i sa albanskim kriminalcima iz Severne Makedonije i Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kući policajca pronađen 21 kilogram droge

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019

Policija je tokom pretresa porodične kuće S.S, pripadnika MUP u Preševu pronašla i zaplenila oko 21 kilogram marihuane...Foto: MONDO Ilustracija..Policija je uhapsila službenika Uprave kriminalističke policije i odredila mu zadržavanje do 48 časova, saopštio je danas MUP...Valjevo: Bežao od...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.