U Pčinjskom okrugu samo dvoje obolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2021, 10:48

U Pčinjskom okrugu samo dvoje obolelih

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 234 uzorka iz Pčinjskog okruga, dva su pozitivna na kovid 19.

Oba pozitivna slučaja registrovana su u Vranju, objavljeno je na sajtu tog grada.

U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja virusom korona.

Takođe, u kovid ambulanti ATD zabeležen je manji broj pregleda.

Tokom jučerašnjeg dana obavljen je 41 pregled, od čega 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvih. Uzorkovana je krv kod 32 pacijenta i sačinjeno 11 RTG pluća, urađena su 32 antigenska testa, od kojih je jedan pozitivan na korona virus.

Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod jednog pacijenta.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 18 pacijenata, od kojih je 12 pozitivnih na korona virus, dok devet ima bronhopneumoniju, a na kiseoniku je šest pacijenata.

Na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent.

Trenutno je u kovid bolnici ZC Vranje 58 slobodnih postelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.