U Jedinstvenoj Srbiji u Vranju na pomolu raskol

Izvor: JUGpress.com, 08.Sep.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Jedinstvenoj Srbiji u Vranju na pomolu raskol

VRANJE

„Zabrinuti članovi Jedinstvne Srbije“ , kako su potpisali saopštenje koje su dostavili medijima u Vranju, ističu da je deo članstva odlučan da se suprostavi samovolji predsednika Gradskog odbora, Dejana Manića koji želi da iz stranke isključi neke članove zbog saradnje sa SPS.

Saopštenje je dostavio OO JS u Vranjskoj Banji koji je kako se navodi „u čudu zbog razloga koji je naveden za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << isključenje predsednika Nebojše Kostića i pojedinih čkanova. Smatramo da je razlog banalan s obzirom da Odbor u Banji ima saglasnost centrale da može da sarađuje i uđe u predizbornu koaliciju sa SPS što je i stav stranke  na republičkom nivou. Razlog je očigledno lične prirode i ovi ljudi nisu podobni po ličnoj meri Dejana Manića, pa bi trebalo da se isključe, jer se ne slažu sa politikom „ja direktor, moja žena direktor“ – navodi se u saopštenju ove stranke iz Banje.

U saopštenju se dalje kaže da „ovo nije prvi pokušaj Dejana Manića da radi ličnih interesa omalovažava pojedine njegove članove. Do sada smo imali strpljenja i odolevali njegovim spletkama i lažima, ovog puta moramo da reagujemo, jer smatramo da je stvarno dosta – stoji u saopštenju OO JS iz Vranjske Banje.

O svemu je obaveštena i centrala stranke.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.