Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2021, 15:27

Tribina o bezbednosti u saobraćaju „Um na drum“

VRANJE

Pod sloganom „Um na drum“ u Pozorištu „Bora Stanković“ održana je edukativna tribina za srednjoškolce sa teritorije grada Vranja.

Predavanje o bezbednosti i pravilnom ponašanju u saobraćaju priredio je Veljko Ćurčić iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

„Godišnje u saobraćajnim nezgodama pogine oko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 100 mladih, odnosno svako peto poginulo lice je od 15 do 30 godina. Širom zemlje sprovodimo niz aktivnosti kako bi povećali bezbednost mladih u saobraćaju. Cilj ove tribine je da mladi shvate važnost i značaj bezbednog ponašanja u saobraćaju, usvoje neka nove znanja, izgrade ispravne stavove i promene ponašanje kako bi bili bezbedniji”, rekao je Ćurčić.

O katastrofalnim posledicama nesmotrenog ponašanja u saobraćaju govorio je Slavko Savić iz Udruženja paraplegičara mačvanskog okruga.

Tribina je održana u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Saveta za bezbednost grada Vranja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.