Teško povređen motociklista u sudaru sa „jugom“

Izvor: juGmedia, 16.Apr.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen motociklista u sudaru sa „jugom“

U petak, 13. aprila oko 23 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u selu Ćukovac kod Vranja  u kojoj je teško povređen dvadesetpetogodišnji vožač motocikla.

Prema rečima Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila na lokalnom putu Ćukovac – Zlatokop, a akteri saobraćajke su vozač (29) putničkog vozila „jugo“ niških registarskih oznaka i vozač (25) motora „ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << suzuki“ bez registarskih tablica, obojica iz okoline Vranja.

Prilikom sudara, motociklista je zadobio teške telesne povrede, i nakon što mu je prva pomoć ukazana u ZC Vranje, upućen je na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Zamenik Osnovnog javnog tužioca naložio je vršenje uviđaja koji su obavili službenici Policijske uprave u Vranju.

Tokom vikenda su zabeležena i dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, učestvovanje u tuči i vređanje službenih lica u vršenju službene dužnosti.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Teško povrijeđen vozač pežoa

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2018

DOBOJ - Vozač pežoa N.K. (18) sa područja Doboja zadobio je teške tjelesne povrede kada je automobilom sletio sa kolovoza, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave...Povrijeđeno lice zadržano je na liječenju u dobojskoj bolnici...Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 1.30 časova na lokalnom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.