Teško povređen biciklista kod Vladičinog Hana

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen biciklista kod Vladičinog Hana

Biciklista (57) iz okoline Vladičinog Hana teško je povređen kada ga je udario automobil na putu prema Surdulici, saopštila je danas vranjska policija.Teške telesne povrede biciklisti konstatovane su u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je odmah prebačen u Klinički centar Niš.

Uviđaj su izvršili saobraćajni policajci iz Vladičinog Hana po ovlašćenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, koji se izjasnio da se protiv vozača automobila, žene (58), podnese krivična prijava za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.