TRAGEDIJA KOD VRANjA: Aleksandar izgoreo u vožnji

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD VRANjA: Aleksandar izgoreo u vožnji

Udes na auto-putu Vranje - Leskovac, nedaleko od Vlasotinačke petlje. Automobil zapalila butan-boca, koju je vozio radi grejanja Tridesetrogodišnji Aleksandar Stojković iz Suvog Dola, kod Vranja, stradao je u petak uveče u saobraćajnoj nesreći kada se zapalio automobil kojim je upravljao, na auto-putu Vranje - Leskovac, nedaleko od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vlasotinačke petlje. Uviđaj je završen, a očekuju se rezultati obdukcije, potvrđeno nam je iz porodice stradalog. Aleksandar je bio vredan momak, keramičar, koga su poznavali mnogi Vranjanci. U porodičnoj kući u Suvom Dolu, Aleksandrova majka i otac ne mogu da zaustave suze, stalno ponavljajući kako ne veruju šta se desilo i da više nema njihovog Aleksandra. Okupljeni rođaci kroz suze pokušavaju da uteše neutešne ljude. Aleksandrov brat Marjan Stojković, objašnjava nam da je uzrok nesreće verovatno plinska boca za grejanje, koju je Aleksandar vozio na gradilište u Niš. Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i pre paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vredan čovek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu reč - priča nam Marjan. PROČITAJTE I: Otac troje dece stradao u požaru (FOTO) On i njegov otac kažu da im je još teže što ne znaju kada će telo biti dopremljeno, pa se još ne zna ni kada će biti sahrana nesrećno stradalog mladića. - Ne mogu da verujem da se to desilo našem prijatelju. Ja vrednijeg i veselijeg čoveka nisam upoznao. Svuda je stizao i iza sebe ima brojne zadovoljne mušterije, sa kojima je posle završetka radova postajao prijatelj - priča jedan od Aleksandrovih prijatelja. Dosadašnja istraga je, prema rečima rođaka stradalog Aleksandra, pokazala da je on upravljao pik-ap vozilom, koje se zapalilo tokom vožnje. Zaustavilo se kada je udarilo u bankinu, gde je u potpunosti izgorelo. Pripadnici leskovačke vatrogasno-spasilačke jedinice su izvukle telo iz auta i ono je poslato na obdukciju. OPROŠTAJ NA MREŽAMA NASTRADALOG su svi u Vranju poznavali kao Aca Bimber, tako mu se i firma zvala. Vest o njegovoj smrti mnoge je šokirala. U toku jučerašnjeg dana mnogi njegovi prijatelji u neverici opraštali su se od njega i putem društvenih mreža.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"BOCA JE EKSPLODIRALA, MOŽDA SE UGUŠIO RANIJE..." Mladi keramičar iz Vranja izgoreo je u svom pik-apu, neutešna porodica ne zna kad će da ga sahrani

Izvor: Blic, 09.Dec.2018

Vozač "pežoa" Aleksandar Stojković (33) stradao je u petak uveče u saobraćajnoj nezgodi kod Vranja, nakon što je u njegovom automobilu tokom vožnje eksplodirala plinska boca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.