Sve je spremno za izbore u Pčinjskom okrugu

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za izbore u Pčinjskom okrugu

VRANJE – U Radnim telima svih sedam opština Pčinjskog okruga izborne radnje su uspešno privedene kraju, čime su stvoreni uslovi da biračka mesta sutra budu otvorena u 07,00 časova kako je i planirano, saopšteno je iz vranjskog Press centra.U Bosilegradu, Bujanovcu, Vladičinom Hanu, Vranju, Preševu, Surdulici i Trgovištu u biračke spiskove upisano je 198.578 gradjana, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji će glasati na 325 biračka mesta, od toga će 72. 928 upisanih birači u Vranju glasati na  106 biraćkim mesta.

Republička izborna komisija (RIK) sutra će podatke o izulaznosti birača saopštavati u 10, 14 i 18 časova, a CeSID u 9, 12, 16 i 19 časova.

(Kraj)iva

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je spremno za izbore u Pčinjskom okrugu

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Mar.2014, 01:20

U Radnim telima svih sedam opština Pčinjskog okruga izborne radnje su uspešno privedene kraju, čime su stvoreni uslovi da biračka mesta dnas budu otvorena u 07,00 časova kako je i planirano, saopšteno je iz vranjskog Press centra.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.