Slaviša Bulatović kandidat za šefa naprednjaka u Vranju

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaviša Bulatović kandidat za šefa naprednjaka u Vranju

Na sednici Povereništva SNS u Vranju, kojoj je prisustvovao državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović, usvojen je predlog da kandidat za predsednika novog Gradskog odbora bude poverenik Slaviša Bulatović.

Kandidat za predsednika stranke u Vranju je kao diplomirani pravnik u “Simpu” bio zadužen za ljudske resurse. U decembru 2014. godine postavljen je za načelnika Pčinjskog okruga umesto funkcionera SPS, privrednika i bivšeg generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << direktora “Simpa” Budimira Mihajlovića.

Vranjski naprednjaci očekuju da će centrala u Beogradu do 15. marta raspisati unutarstranačke izbore. Posle izbora znaće se članovi novog Gradskog odbora SNS koje će predvoditi Slaviša Bulatović.

Gradski odbor SNS u Vranju 27. novembra 2013. godine raspustio je predsednik te stranke Aleksandar Vučić.

Raspuštanju Gradskog odbora prethodila je tuča lokalnih funkcionera naprednjaka.

Odbornik SNS i bivši predsednik omladinske organizacije Slobodan Petrović prijavio je policiji da je na njega i njegovog druga nasrnula grupa od sedam partijskih funkcionera koju je navodno predvodio narodni poslanik advokat Dragan Nikolić.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.