Skupština DS-a Pčinjskog okruga u nedelju

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština DS-a Pčinjskog okruga u nedelju

21.05.2011. Autor: Jelena Stojković | Izvor: Južne vesti
VRANJE - U nedelju, 22. maja će u Vranju biti održana redovna skupština Okružnog odbora Demokratske stranke za Pčinjski okrug, najavljeno je iz Gradskog odbora stranke.

Slobodan Stamenković

Tada će biti izabran predsednik i pet članova stalnog sastava Okružnog odbora.
Skupštini bi, prema najavama, trebalo da prisustvuje 116 delegata >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << iz Pčinjskog okruga. Za predsednika Okružnog odbora Demokratske stranke kandidat je dr Slobodan Stamenković, koji je i do sada obavljao tu dužnost.
Njega su, na sednici koja je održana maja ove godine jednoglasno predložili članovi Okružnog odbora DS-a za Pčinjski okrug.
Dr Slobodan Stamenković je rođen 25.jula, 1961. godine u Vranju. Po zanimanju je specijalista neuropsihijatrije, a predsednik je Skupštine grada Vranja.

politikaDSvranjeskupština Okružnog odbora Demokratske stranke za Pčinjski okrug

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.