Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2022, 20:05

Škola za male istraživače 

VRANJE

Na Pedagoškom fakultetu u Vranju počinje da radi Škola za male istraživače.

Kroz istraživanje i eksperimente deca od 7 do 11 godina biće u prilici da upoznaju pojave iz sveta koji nas okružuje.

Radionice su besplatne, a vodirelji će biti studenti završne godine Pedagoškog fakulteta, koji se školuju za buduće učitelje.

Rad će se odvijati kombinovano, u dve smene, i trajaće od 60 do 90 minuta.

Ideja za pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Škole za male istraživače je potekla sa katedre za metodiku nastave prirode i društva.

Cilj je da se osnovcima nižih razreda približi svet nauke, a budući učitelji dobiju priliku za praktični rad sa decom.

Radionice će se odvijati sa praktičnim sredstvima, uz eksperimente, prateći sadržaje predmeta Svet oko nas, odnosno Priroda i društvo.

Na taj način studenti Pedagoškog fakulteta će angažovanjem u Školi za male istraživače dobiće priliku za praktičan rad. To je ono što im je najviše nedostajalo u poslednje dve godine zbog pandemije.

Radionice će početi da rade čim se formiraju grupe.

Zbog toga iz ove visokoškolske ustanove u Vranju apeluju na roditelje, čija su deca zainteresovana, da ih što pre prijave na broj telefona 060 76 88 756.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.