Šesnaestogodišnjaci obijali kuće, krali televizore

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesnaestogodišnjaci obijali kuće, krali televizore

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, podneli su krivične prijave protiv četvorice maloletnika sa područja opštine Preševo, zbog sumnje da su u periodu od jula do septembra ove godine počinili više krivičnih dela teška krađa.

Četiri maloletnika uzrasta 16 godina terete se da su, u jednom slučaju zajedno a u druga dva po dvojica, obili tri kuće u Preševu i ukrali četiri televizora i resiver za TV kanale.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Maloletnici krali televizore

Izvor: OkRadio.rs, 17.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, podneli su krivične prijave protiv četvorice maloletnika sa područja opštine Preševo, zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od jula do septembra ove godine počinili više krivičnih dela...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.