Sednica skupštine grada zakazana za utorak

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2013, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica skupštine grada zakazana za utorak

VRANJE – Sednica skupštine grada na kojoj će se kao o najvažnijoj tački dnevnog reda raspravljati o budžetu za narednu godinu zakazana je za utorak 17. decembra.Odbornici će na 18. sednici razmatrati i predloge odluka o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama, lokalnim komunalnim taksama i naknadama za usluge koje vrši Gradska uprava, Na dnevnom redu je i predlog odluke o visini stope poreza na imovinu u gradu Vranju, Predlog odluke o stopi amortizacija u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranju za koju se umanjuje vrednost nepokretnosti, osim zemljišta, koja čini osnovicu poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige,

Odbornici će razmatrati i predlog odluke o određivanju zona i najopremljenije zone na teritoriji grada Vranja, predlog odluke o obavezi podnošenja poreskih prijava za utvrđivanje poreza na imovinu na nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige, koje se nalaze na teritoriji grada Vranja, Informaciju u vezi sa preuzimanjem osnivačkih prava nad Domom zdravlja u Vranju i osnivanju Zdravstvene ustanove –Doma zdravlja Vranje, kao i Predlog odluke o izmeni Odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad Domom zdravlja u Vranju i osnivanju Zdravstvene ustanove – Dom zdravlja „Vranje“ Vranje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.