Saobraćajna nesreća kod Vladičinog Hana

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Vladičinog Hana

U noći između nedelje i ponedeljka na putu Vladičin Han - Vranje dogodila se teška saobraćajna neseća u kojoj je jedan čovek poginuo, a petoro ih je povređeno.

Nesreća se prema nezvaničnim podacima, dogodila dva sata posle ponoći, kada je došlo do sudara dva automobila kod sela Vrbovo.

Poginuo je Z. Š. (21) iz Surdulice, koji je iz Nemačke dolazio na odmor u zavičaj, dok su povređeni putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najpre zbrinuti u Zdravstvenom centru u Vranju, odakle su dvoje sa teškim povredama prebačeni u niški Klinički centar.

Jedan povređeni je jutros rano operisan u Vranju i on je van životne opasnosti, a dvoje su pušteni na kućno lečenje, kažu u Zdravstvenom centru.

Nakon noćašnjeg zastoja na ovom delu puta, saobraćaj je od jutros normalizovan.

Policija se nije oglasila jer, kako kažu, još se utvrđuju okolnosti u kojima je došlo do nesreće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.