SKANDAL U VRANjU: Istraga zbog golišavih slika sudije

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U VRANjU: Istraga zbog golišavih slika sudije

Vranjsko Osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu, nakon što je sudija Marija Janićijević podnela krivičnu prijavu protiv biznismena Zvonka Cvetkovića iz Kragujevca. Telefon je dat na veštačenje VRANjSKO Osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu, nakon što je sudija Marija Janićijević podnela krivičnu prijavu protiv biznismena Zvonka Cvetkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Kragujevca, potvrdila je za "Novosti" osnovni javni tužilac Milica Petković. - Sudija je dala izjavu, njen mobilni telefon je dat na veštačenje i naložili smo policiji da ispita slučaj - kaže tužiteljka Petković. PROČITAJTE JOŠ: ZVONKO ĆE TUŽITI SUDIJU MARIJU: Ne želim da jedna prostitutka radi u pravosuđu! Prema njenim rečima, ovo je ujedno i jedini postupak na kome tužilaštvo radi, vezano za brojne optužbe koje su u medijima iznete i sa jedne i sa druge strane.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukradene slike traži Interpol?

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018

Parlament očekuje međunarodnu pomoć u potrazi za delima nestalim 5. oktobra. Policija nastavlja da traga za umetninama, iako je njihova krađa zastarela POTRAGA za nestalim umetničkim delima i mobilijarom koji su iz Skupštine Srbije ukradeni u petooktobarskoj noći 2000. godine...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.