Repertoar vranjskog pozorišta za mesec maj

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repertoar vranjskog pozorišta za mesec maj

VRANJE – Na repertoaru vranjskog pozorišta  Bora Stanković ovog meseca je osam predstava, od kojih su tri namenjene najmlađima. Publika će moći da pogleda i jednu od predstava koja je odlično prihvaćena od strane kritike, reč je o “Narodnoj drami”, ali i “Ženske razgovore” i “Neću da platim”.

Sreda, 8. maj u 20 sati, sala Doma vojske

AUTOPUTEM

Nedelja, 12. maj u 12 sati, sala OKCE
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
ŽURKA KOD PLAVOG ZECA

Četvrtak, 16. maj u 20 sati, sala Doma vojske

NARODNA DRAMA

Nedelja, 19. MAJ u 12 sati,sala OKCE

RUŽNO PAČE

Sreda, 22. maj u 20 sati, sala Doma vojske

NEĆU DA PLATIM

Nedelja, 26. maj u 12sati, sala OKCE

PEPELJUGA

Sreda, 29. maj u 20 sati , sala Doma vojske

ŽENSKI RAZGOVORI

Karte se mogu kupiti u prostorijama Pozorišta svakog radnog dana od 09 do 13 časova,  na dan predstave u Domu vojske gde se igraju predstave na večernjoj sceni , ili u prostorijama Omladinskog kulturnog centra, gde se izvode predstave za decu. Cena ulaznice za večernje predstave je 200 dinara, a za dečje 100 din.

(kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.