Recko pred Inđiju tvrdi: Sudija je naš! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Recko" pred Inđiju tvrdi: "Sudija je naš!" (video)

Video snimak koji će uzburkati mnoge strasti dan pre utakmice sezone za oba tima.

Dinamo Vranje sutra očekuje utakmica sezone, u Surdulici se sastaju sa Inđijom u drugoj utakmici baraža za popunu mesta u Superligi Srbiji.

Inđija je na domaćem terenu slavila sa 3:0 i tako sebi obezbedila i više nego povoljan položaj pred revanš oko kojeg će se podići velika bura.

Naime, na Instagram nalogu trenera i predsednika Dinama iz Vranja Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Antića Recka pojavio se snimak na kojem on ističe da su "sudije njihove".

"Sudija je naš. Ne smem ni jedan sekund da uđem da pričam sa sudijom. Jer će ide njima u prilog", rekao je Antić na snimku koji se nalazi u priči na Instagram nalogu trenera Dinama.

Dragan Antić pic.twitter.com/86VeOuEG0H

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) 25. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Recko: Dižu se TENZIJE pred revanš, podnosim TUŽBU

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2019

Uprava FK Dinamo iz Vranja reagovala je na tekst koji je u subotu objavljen na internet portalu Kurira, neposredno pred meč Vranjanaca protiv Inđije. U saopštenju Dinama prosleđenom medijima se navodi da se povodom teksta pod naslovom “TRENER DINAMA DRAGAN ANTIĆ: Sudija je naš!”, oglasio Dragan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Dramatično u Vranju posle penala uz osmeh sudije - imamo novog superligaša!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 18:11

Povratak u elitu posle osam sezona!..U revanš utakmici baraža za popunu Superlige Srbije, Dinamo je u Vranju danas savladao Inđiju sa 2:0, što mu nije bilo dovoljno za opstanak...Podsetimo, Inđija je prvi meč na svom terenu dobila sa 3:0, pa je danas uspela da se plasira u elitni rang takmičenja,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.