Promocija knjiga Slađane Nedeljković u Surdulici

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjiga Slađane Nedeljković u Surdulici

U čitaonici biblioteke Radoje Domanović u Surdulici, večeras u 18 sati, ljubiteljima pisane reči iz Surdulice svoje dve knjige pesama predstaviće umetnica Slađana Nedeljković iz Vranja.

Knjige pesama „Traganje“ i „Trenutak“ biće po prvi put predstavljene u Surdulici.

Knjiga "Trenutak" izašla je iz štampe 2013. godine, a "Traganje" prošle, nakon promocije u Beogradu, Zagrebu i Vranju radujem se što su ljudi iz Surdulice poželeli da i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tamo predstavim knjige – kaže Slađana Nedeljković za "Južne vesti".

Prema njenim rečima, ona će sa publikom u Surdulici podeliti i jednu novu strast sa kojom u poslednje vreme eksperimentiše, a to je pisanje na dijalektu.

Postoji par pesama, a uglavnom me svi pitaju kada ću objaviti knjigu. Bio je to moj eksperiment, a ispostavilo se da se ljudima dopalo – kaže pesnikinja.

Moderator književne večeri biće novinar i glumac Dragan Milošević – Buca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.