Prilika za „studente“ da se raspucaju (petak, 19.30h)

Izvor: KGsport.info, 28.Nov.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za „studente“ da se raspucaju (petak, 19.30h)


Šampion Srbije, kragujevački Ekonomac, dočekaće sutra u hali „Jezero“ ekipu Vranja, u utakmici 7. kola Prve futsal lige Srbije. Posle remija u derbi meču sa Smederevom proteklog utorka, izabranici Ivana Božovića imaće priliku da protiv Vranjanaca ubeleže nova tri boda.
„Studenti“ su bukvalno „taoci“ zgusnutog rasporeda u prethodnih desetak dana. To se videlo i u Smederevu, a sutra im već predstoji novi izazov na domaćoj sceni protiv ekipe Vranja. Konstalacija snaga je takva da su Kragujevčani apsolutni favoriti na papiru, ali to treba opravdati na terenu, što neće biti lako, obzirom na umor igrača Ekonomca. Za očekivati je da „studenti“ što pre pokušaju da dođu do osetnije prednosti, kako bi se nosioci igre odmorili, a trener Božović ukazao priliku igračima koji su u drugom planu.
Vranje je prošle sezone uspelo da izbori opstanak, a i ove godine su jedni od glavnih kandidata za ispadanje. U dosadašnjem delu prvenstva uspeli su da osvoje četiri boda, savladavši ove sezone nikad slabiju Kolubaru sa čak 8:1, dok su u prvom kolu uspeli da na svom terenu uzmu bod Bečeju.
Prošle sezone su Vranjanici doživeli pravu katastrofu u „Jezeru“, kada su poraženi sa čak 11:1, dok je u Vranju bilo tesnih 3:2 za „studente“.
Utakmica između Ekonomca i Vranja igra se sutra u „Jezeru“, sa početkom u 19 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.