Prevoz glasača za izbore na Kosovu i Metohiji

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevoz glasača za izbore na Kosovu i Metohiji

Prijavljivanje se obavlja u Odseku za izbegla, prognana i raseljena lica pri Gradskoj upravi za socijalnu i dečju zaštitu, u Ulici kralja Aleksandra 14.

Zainteresovani mogu i lično, elektronskim putem da provere da li se nalaze u biračkom spisku kosvske Centralne izborne komisije , unošenjem prezimena, imena i datuma rođenja na veb stranicu www.kqz-ks.org/sr/gđe-cete-glasati.

Prevoz potencijalnih birača, za glasanje na izborima zakazanim za 3. novembar, obavljaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se do potencijalnih mesta Vranje/Bujanovac, za opštine Kosovskog Pomoravlja, uključujući i Uroševac, Suvu Reku, Štrpce, Prizren i Dragaš kao i do Kosovske Mitrovice za opštine Pećkog, Kosovsko-Mitrovačkog i Kosovskog okruga, bez Uroševca, navedeno je u saopštenju

Sa tih punktova biće organizovan prevoz glasača do krajnjih destinacija, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.