Preminuo poznati vranjski urolog dr Vladimir Stamenković

Izvor: JUGpress.com, 05.Jan.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo poznati vranjski urolog dr Vladimir Stamenković

VRANJE

U Vranju je iznenada u 61. godini na Prijemnom trijažnom odeljenju Opšte bolnice preminuo dr Vladimir Stamenković, specijalista urologije  i nekadašnji direktor Zdravstvenog centra.

„Veliki čovek, veliki lekar, poštovan i cenjen od svojih kolega i pacijenata. Nenadokandiv gubitak za Zdravstveni centar Vranje i čitav region“, navodi se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.

Stamenković >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je medicinu završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Čitav radni vek proveo je u Zdravstvenom centru Vranje, kao lekar, urolog.

Bio je načelnik Odeljenja urologije, a od 2013. do 2016. godine direktor Zdravstvenog centra Vranje.

Stamenković je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

Vreme i mesto komemoracije biće naknadno saopšteno.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

In memoriam: dr Vladimir Stamenković

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2019

U Vranju je danas iznenada u 61. godini preminuo urolog dr Vladimir Stamenković, bivši direktor Zdravstvenog centra Vranje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.