Praznični raspored rada zdravstvenih ustanova u Vranju

Izvor: juGmedia, 11.Nov.2014, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični raspored rada zdravstvenih ustanova u Vranju

VRANJE – Povodom 11. novembra u Zdravstvenom centru Vranje danas će se raditi po organizovanim dežurstvima koja su organizovana po sledećem  rasporedu.U okviru Doma zdravlјa Vranje –  stomatologija će raditi u prvoj smeni u prostorijama za hitne slučajeve, pored Službe hitne medicinske pomoći. Laboratorija u Domu zdravlјa Vranje takođe će raditi u prvoj smeni.

Služba hitne medicinske pomoći će raditi 24 sata, ekipe iz kućnog lečenja će biti angažovane >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u dve smene, dok će Dispanzer za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog i školskog uzrasta, radnika i odraslog stanovništva raditi u dve smene do 19 sati sa po jednom ekipom.

U  Bolnici će rad biti organizovan u svim bolničkim odelјenjima.

Što se tiče apoteka, u Vranju će dežurati od  07:30 do 20:30 sati – Apoteka „Zdravlje 1“ u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kao i apoteka „Zdravlje 2“ u ulici Lenjinovoj koja će raditi od  07:30 do 24:00 časa “.U gradskoj opštini Vranjska Banja: od 08:00 do 14:00 časova radiće apoteka „Vranjska Banja“ u ulici  „Kralja Petra“ , dok će u opštinama Vladičin Han, Surdulica, Bosilegrad, Trgovište, Preševo, apoteke raditi od  08:00 – 14:00 časova .

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.