Izvor: BujanovackiGlas.info, 20.Jun.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijsko zadržavanje zbog šumske krađe

Policijski službenici su u ataru sela Veliki Trnovac, opština Bujanovac, u ilegalnoj seči šume zatekli B. Đ (1983), G. Đ. (1989) i tridesetdvogodišnjeg muškarca. Oni se terete da su policijskim službenicima uputili pretnje i uvrede, a B. Đ. i da je pokušao i da napadne policajcaBUJANOVAC, 20. jun 2016. (foto ilustracija) – Dvojici muškaraca iz okoline Bujanovca određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Vranju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i šumska krađa, dok su pripadnici bujanovačke policije protiv još jedne osobe podneli krivičnu prijavu zbog istog dela – saopštila je vranjska Policijska uprava (PU).
Prema navodima saopštenja, policijski službenici su u ataru sela Veliki Trnovac, opština Bujanovac, u ilegalnoj seči šume zatekli B. Đ (1983), G. Đ. (1989) i tridesetdvogodišnjeg muškarca. Oni se terete da su policijskim službenicima uputili pretnje i uvrede, a B. Đ. i da je pokušao i da napadne policajca.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kradljivci šume napali policiju!

Izvor: juGmedia, 20.Jun.2016

VRANJE/BUJANOVAC – Policija je zadržala  dvojicu muškaraca iz okoline Bujanovca i podnela krivičnu prijavu protiv trećeg zbog sumnje da su počinili krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i šumska krađa...Policijski službenici su u ataru sela Veliki Trnovac,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.