Pokušao da siluje devojku na Markovom kaletu kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 18:08

Pokušao da siluje devojku na Markovom kaletu kod Vranja

Zbog sumnje da je u svom autu pored puta kod tvrđave Markovo kale kod Vranja, pokušao da siluje devojku i tom prilikom je ogrebao po licu i vratu, policija je privela 27-godišnjaka iz mesta Golemo selo nedaleko od tog grada.

Kako navode iz Višeg tužilaštva, oštećena S. S. iz Vranja prijavila je policiji u ponedeljak oko 2 sata da je M. B. pokušao da je siluje u njegovom autu.

Osumnjičeni M. B. pokušavao je da upotrebom sile ostvari seksualni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kontakt sa oštećenom S. S. i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata, zbog čega je zatražila medicinsku pomoć - navode iz Tužilaštva.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a naloženo je i podnešenje krivične prijave zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju, nakon čega će biti saslušan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.