Poetsko-muzički kabare “Čeznem da vam kažem” u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023, 15:06

Poetsko-muzički kabare “Čeznem da vam kažem” u Vranju

Kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo, provešće publiku u vranjskom teatru prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorad Damjanović u poetsko-muzičkom kabareu Čeznem da vam kažem koji će biti izveden 17. maja od 20 sati.

Kabare Čeznem da vam kažem rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika seti i oživi sećanja na neka druga vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije. “Čeznem da vam kažem” je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić - stoji u opisu.

Program kabarea prati glas Nataše Radovanović, jedne od najzapaženijih diva Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije i pijanista Pavle Joksimović.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.