Počeli radovi na krpljenju udarnih rupa

Izvor: JUGpress.com, 30.Jun.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli radovi na krpljenju udarnih rupa

VRANJE

U Vranju su počeli radovi na tekućem održavanju gradskih saobraćajnica. Komunalnim programom za 2017. godinu predviđena je revitalizacija 50 gradskih saobraćajnica, a u jednoj, u petak, su kpljene udarne rupe.

U Ulici Jovana Jankovića Lunge, pored Zdravstvenog centra radnici preduzeća ,,IG Sistem“ doo Vranje, koje je izvođač, radili su uprkos visokoj temperaturi od 39 stepeni koja je zabeležena u Vranju.

„Radovi na popravci i sanaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kolovoza do sada su izvedeni u ulicama Todora Španca, 22. decembra, Viktora Bubnja i Sime Pogačarevića. Vrednost radova je 8,5 miliona dinara, a rok za završetak tri meseca. Radove finansira lokalna samouprava, a nadzor obavlja JP „Vodobod“, izjavio je zamenik gradonačelnika, Nenad Antić.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kreće NEUSVOJENI Komunalni program?

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jul.2017, 11:45

Iako ni jedna zvanična institucija u Vranju nije usvojila komunalno program za 2016. i 2017. godinu, u gradu je na sav glas objavljen početak počeli su radova na tekućem održavanju gradskih saobraćajnica. - Radovi na sanaciji udarnih rupa izvode se u ulici Jovana Jankovića Lunge, a u planu je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.