Pedagoški fakultet svečano dočekao brucoše

Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedagoški fakultet svečano dočekao brucoše

VRANJE

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković povodom početka nove akademske godine poželeo je dobrodošlicu budućim studentima Pedagoškog fakulteta u Vranju.

,,Vaš indeks je ulaznica u akademsku zajednicu, a vaša posvećenost učenju, jedini je put ka uspehu. Znanje i obrazovanje najznačajniji su resurs društva. Kako intelektualni pomak generiše napredak, upravo ste vi, sa budućim zvanjem, putokaz za budućnost nadolazećih generacija. Biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << učitelj i vaspitač, znači nadahnuti, inspirisati, ohrabriti, usmeriti sve buduće talente i genijalce i baš zato je potrebno znati i dokazati znanje. Na tom putu potrebno je višegodišnje samoodricanje. To je vaš zadatak za godine pred nama.

On je dodao da će se gradsko rukovodstvo truditi da dodatno poboljša uslove za studiranje i da obogati sadržaje koje će pratiti radne potrebe studenata. Zahvalio se brucošima koji su ostali da svoje znanje prošire u rodnom gradu.

Uspeh u sticanju akademskog zvanja brucošima je poželeo dekan Pedagoškog fakulteta, Zoran Momčilović

Na svečanosti su nastupili hor Pedagoškog fakulteta ,,Daskal“, glumac Dragan Stanković i vokalna solistkinja Ivana Tasić.

Podelom indeksa budućim studentima završena je svečanost na ovoj visoko obrazovnoj instituciji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNANJE i OBRAZOVANJE najznačajniji resurs društva

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2018, 09:33

Povodom početka nove akademske godine, predsednik Skupštine grada Dejan Tričković poželeo je dobrodošlicu budućim studentima Pedagoškog fakulteta u Vranju. Tričković je tom prilikom istakao da su znanje i obrazovanje najznačajniji resurs društva.    - Biti učitelj i vaspitač, znači...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.