Osmoro povređenih u saobraćajki kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro povređenih u saobraćajki kod Vranja

U udesu koji se dogodio oko 12:30 na starom putu Vranje - Vladičin Han, u blizini sela Moštanica, prema rečima očevidaca, povređeno je 8 osoba, od toga dvoje dece.

U policiji zasad nisu mogli da iznose detalje, osim da su u udesu učestvovala dva vozila vranjskih registracija, "golf 2“ i "opel astra“, a uviđaj je u toku.

Načelnik vranjske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Hitne pomoći dr Predrag Stojanović potvrdio je za Južne vesti da su 2 osobe od osmoro povređenih teže povređene, zbog čega su prebačene u niški Klinički centar.

Dve ekipe su izašle na teren, povređeno je i zbrinuto 6 odraslih i dvoje dece. Jedna osoba poslata je na nišku grudnu hirurgiju, dok je u toku organizacija transporta deteta koje ima povrede mekog tkiva glave. Još jedna odrasla osoba je na dijagnostici i videćemo da li će biti upućena za Niš - kaže Stojanović.

On nije želeo da se izjašnjava da li je neka od ovih osoba životno ugrožena.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.