Osam igrališta za najmlađe u Vranju

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam igrališta za najmlađe u Vranju

Radovi  na izgradnji dečjeg igrališta u Vranju počeli su danas u donjem delu grada, jednog od osam takvih terena.

Prema rečima predsednika Sportskog saveza u Vranju Nebojše Cvetkovića, biće izgrađeno ukupno osam igrališta za decu, od toga šest u gradu, jedno u selu Katun i jedno u selu Donji Vrtogoš.

Što se tiče gradskih lokacija, igrališta će dobiti deca u ulici Ivana Meštorovića, u naseljima Raška, Viktor Bubanj, Sobina i Lepa Brena. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Ukupna vrednost svih igrališta je 3 miliona i 200 hiljada dinara bez PDV-a. Grad je potpisao ugovor sa preduzećem „Tempo“ iz Vranja koje izvodi radove, a planirano je da oni budu završeni za 30 dana”, rekao je Cvetković.

Novac za izgradnju svih igrališta izdvojen je iz budžeta grada.

(Kraj)

FOTO_Ilustracija
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

BIĆE IGRANJA: Četiri miliona za DEČIJA IGRALIŠTA

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2017, 10:12

U petak su, javlja zvanični gradski sajt, „zvanično počeli radovi“ na izgradnji dečjeg igrališta u donjem delu Vranja. Prema rečima predsednika Sportskog saveza Nebojše Cvetkovića, biće izgrađeno ukupno osam igrališta za decu, od toga šest u gradu, a po jedni i u Katunu i Donjem Vrtogošu. -...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.